top of page

Boeking schietbanen

Om eventuele twijfels en duidelijk te maken welke regels van toepassing zijn op het boeken van een schietbaan zijn de regels hieronder samengevat:

1) Wie een baan boekt verplicht zich ertoe aanwezig te zijn op het tijdstip van de boeking

2) Ook wie vroeger kan starten wegens een eerder vrijgekomen schietbaan verplicht zich ertoe ook tijdens zijn geboekte tijdstip de baan te gebruiken.

Eerder kunnen starten is een voordeel maar betekent niet dat de verplichte aanwezigheid tijdens uw geboekte uur vervalt.

De schietbaan is trouwens door u op een bepaald tijdstip geboekt en kan dus niet door andere leden geboekt worden.

3) Een boeking annuleren dient tijdig te gebeuren om ander leden nog de kans te geven deze baan te boeken. (ten laatste één dag op voorhand)

4) Wie een schietbaan geboekt heeft en dit tijdstip heeft gebruikt wordt geacht niet via het trucje om als gast van een ander lid in een volgende boeking nogmaals een schietbaan te gebruiken.(Het boeken met gast is door misbruik hiervan afgeschaft)

Net voor uw schietbeurt kan u altijd aan de bureau verantwoordelijke vragen of er eventueel een schietbaan vrij is na uw geboekte schietbeurt.

5) Leden met boeking hebben voorrang, enkel wanneer er een baan vrij is of reeds vrijgekomen is kan een lid die niet geboekt heeft deze schietbaan gebruiken tot het volgende eventuele tijdslot.
Vraag eerst altijd aan de bureel verantwoordelijke of er een baan beschikbaar is!

DE BOODSCHAP IS

WIE BOEKT IS ZEKER VAN EEN PLAATS

achtergrond home.JPG

Gebruik van de schietbanen

Hieronder staat het maximaal toegelaten boekingen per lid per dag

10 meterbaan

Maximum 2 boekingen per dag per lid

25 meterbaan

Maximum 1 boeking per dag per lid

50 meterbaan

Maximum 2 boekingen per dag per lid

bottom of page